A megszállottjává vált.

A szépségkirálynő és a mormon

Joyce McKinney, szépségkirálynő állítólag több ezer kilométert utazott 1984-ben, hogy elrabolja volt szeretőjét, majd szexuális rabszolgájává tegye. Kirk Anderson az Egyesült Államokból Angliába menekült a nő elől, de nem sikerült neki kicsúsznia a karmai közül.

McKinney 25 éves volt, amikor találkozott az akkor 19 éves, mormon fiúval. Szenvedélyes kapcsolatba kezdtek, de Anderson egyháza nem nézte jó szemmel a viszonyt, így a férfi végül szakított, és elköltözött.

Az egykori szépségkirálynő magánnyomozót fogadott, hogy megtalálja a kedvesét. Amikor megtudta, hogy az Egyesült Királyságban él, McKinney állítólag rávett három férfit, hogy segítsenek neki elrabolni. Igaz, ők úgy tudták, hogy egy mentőakcióban vesznek részt, és a bigott vallás tartja fogva a szépségkirálynő kedvesét.

Nem volt még rá precedens

McKinney és építész barátja, Keith May béreltek egy nyaralót Okehampton közelében, Devonban, megpakolták a hűtőszekrényt Anderson kedvenc ételeivel. Majd megkeresték a férfit, és egy hamis fegyverrel megfenyegették, megkötözték, és a csomagtartóba zárták.

Andersont ezután a bérelt házban az ágyhoz bilincselték, majd McKinney többször is lefeküdt vele, és megígérte, hogy addig teszi ezt, amíg teherbe nem esik. A férfi végül elhittette vele, hogy feleségül veszi, és így sikerült kiszabadulnia a rabságból.

McKinney-t letartóztatták és emberrablással vádolták meg, mert akkoriban nem volt törvényi rendelkezés arra vonatkozóan, hogy egy nő megerőszakolhat egy férfit.

Végül mentális állapota miatt szabadlábon védekezhetett, így sikerült elszöknie Kanadába, az Egyesült Királyság pedig nem tett lépéseket a visszaszerzésére. Ezután 2008-ig eltűnt a nyilvánosság elől, amikor is Dél-Koreába utazott, hogy klónoztassa imádott pitbullját, Boogert.

Forrás: DailyStar

Forrás

Vélemény, hozzászólás?