Ki gondolta volna, hogy máris megtudjuk.

Lesz vagy nem Pókember vs. Venom?

Már pár napja fut az amerikai mozikban a Venom 2 – Vérontó című film, itthon csak október 14-én lesz a premier. Ez a cikk erősen spoileres, úgyhogy óvatosan a folytatással.

Mindenki tudja, hogy ma már nem feltétlen kell azonnal felugrani a moziban, amikor lemegy az utolsó képkocka és elkezdődik a stáblista. Így van ez a Venommal is.

Azoktól, akiknek már volt szerencséje megnézni a filmet, megtudhattunk, hogy akad itt is egy nagyon érdekes stáblista jelenet.

Itt állj meg, ha eddig olvastad, és nem vagy kíváncsi a spoilerre!

Ez a jelenet válaszolja meg a már mindenkitől, akinek köze van a Pókember vagy a Venom filmekhez megkérdezett kérdést. Hogy vajon van-e esély Peter Parker és Eddie Brock találkozására a vásznon? Úgy tűnik, hogy nagyon is van, derül ki a plusz jelenetből, ami felkerült YouTube-ra.

Ebből megtudhatjuk, hogy Venom ismeri a multiverzum elméletet, és meg is akarja mutatni Eddie-nek. Egy hotel szobában pihennek, amikor hirtelen megváltozik körülöttük a berendezés, és a tv-ben megjelenik J. Johan Jameson (J.K. Simmons), amint éppen Pókembert szidja, még Peter képét is bevágják. Venom különös érdeklődést mutat a fiatal Parkerért, még a tv-t is végignyalja. Egészen úgy tesz, mintha ismerné.

Aztán egy férfi lép be a lepukkantból puccossá változott hotelszobába, majd megkérdezi Eddie-t, hogy mit keres ott, és ezzel véget ér a jelenet.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?