Az amerikai Tricia Cunningham 78 kilót fogyott a fordított diétának köszönhetően. Itt eláruljuk, mi áll a diétatrend sikere mögött.

78 kilóval kevesebb

A fordított diéta ​​segített az amerikai Tricia Cunninghamnek 78 kilogrammot leadni. Természetesen a kezdő súlya ennek megfelelően elég magas volt, de így is sikerült leadnia ezt a jelentős kilót mindössze kilenc hónap alatt. Most a diétamodellt forgalmazza könyve segítségével, amelyben sikertörténetét írja le.

Forrás:unplash.com

Így működik a fordított diéta

A fordított diétás táplálkozási modellben szó szerint minden felborul. Konkrétan: A vacsorát reggelire fogyasztják, és a napot a valódi reggelivel zárják. A bölcsességre épül: avagy reggelizz úgy, mint egy császár, ebédelj, mint egy király, és vacsorázz úgy, mint egy koldus. De mi is van pontosan a napi étrendben?

  • Reggel: ilyenkor különösen bőségesen kell enni, és a kalóriabevitel magas. Legyen az hal, sovány steak vagy zöldségétel: kedvelt ételek kerüljenek az asztalra. Ehhez hozzá kell szokni, de Cunningham szerint ennek sikerhez kell vezetnie. Ennek oka: A nap első étkezésétől hosszú ideig jóllakottnak és fittnek érzi magát.
  • Ebédidőben: egészséges, könnyű receptekre támaszkodjunk, sok zöldséggel, amelyeket nyugodt lelkiismerettel fogyaszthatunk.
  • Este: Ilyenkor kell azt bevinni, amit reggelire fogyasztanánk. Mi a helyzet például a zabkásával, egy teljes kiőrlésű szendviccsel vagy egy finom rántottával? Tökéletes megoldás.

A cukor, az alkohol és a koffein azonban ebben az étrendben is tabu – akárcsak a készételek és a só . Naponta legalább tíz pohár vizet is inni kell, ebből kettőt citrommal, a nassolás pedig nem megengedett.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?