Mi lehetett a szándék?

Olivia mit szólna a tetováláshoz?

Léteznek olyan furcsa tetoválás balesetek a világban, amik vagy nagyon nevetségesek lesznek vagy nagyon szánalmasak. A következő esetet nem tudjuk eldönteni hova kéne sorolni.

Történt egyszer, hogy egy 3 gyerekes anyuka a legnagyobb közösségi oldalról tudta meg , hogy az exférjének az új barátnője(akivel még csak 4 hónapja voltak együtt), a testére tetováltatta az ő gyerekei nevét és születési dátumát. Az eset már önmagában érthetetlen, de ráadásul a tetoválás istene még jól meg is szívatta szerencsétlen nőt, mert a tetkóján rossz dátum szerepelt.

Forrás: The Sun

Véletlen derült ki a baki

Az anya teljesen kiakadt amikor szembesült a bizarr tetoválásokkal és nem értette miért varratta magára ezeket az exe új barátnője. A nő csak csekkolni akarta exférje állapotát, hogy van-e már új munkahelye, erre ezzel a váratlan “meglepetéssel” szembesült a képeken. Az eset különösségét tovább fokozza, hogy sem az anya sem az apa nem tetováltatta magára a gyerekek nevét, és az új barátnő még csak soha nem is találkozott a gyerekekkel, ám egy másik posztban a nő Oliviát a nevelt lányának nevezi. Az eset a bizarabbnál is bizarabb.Forrás

Vélemény, hozzászólás?