Van, hogy a riporter túl merész.

Ha nincs meg az egyensúly a kérdezz-felelekben

Amikor egy riporter interjút készít egy hírességgel, illik előre felkészülni a kérdésekből és illik bizonyos illemszabályokat betartani. Azért mert valaki híres, még nem jelenti azt, hogy szeret arról beszélni, hogy éppen milyen bugyit hord, milyen a szexuális élete, kivel jár, milyen a testsúlya és effélék. Mint ahogy az átlagemberek sem szívesen beszélnek ezekről a témákról nagy nyilvánosság előtt, úgy a sztárok sem.

Mégis vannak olyan interjúk, ahol a riporterek ilyen jellegű kérdéseket tesznek fel és néha láthatóan élvezik, ha zavarba hoznak egy színésznőt vagy énekesnőt ezzel. Most olyan összeállításokat mutatunk nektek, amikben a sztárok pofátlan vagy nem oda illő kérdés esetén is állják a sarat, és végül ők jönnek ki jól az interjúból.

Nicki Minaj, Lady Gaga, Angelina Jolie, Mariah Carey, Tom Cruise, Will Smith, és Britney Spears mind szembesültek már azzal, hogy milyen amikor kihasználják a hírnevüket és azt gondolják emiatt kínos helyzetbe hozhatják őket, de kiálltak magukért.

Az a bizonyos feminizmus

A másik nagy vesszőparipa a 21. században, a feminizmus kérdése. A feminizmust sokan félreértik és tévesen azt hiszik, hogy a feministák utálják a férfiakat, pedig ez nincs így. A feminizmus ahogy Emma Watson is mondja, nem szól másról, mint, hogy legyen mindenkinek saját akarata, döntési lehetősége a saját életével és testével kapcsolatban, és ne sztereotipizálják a nőket. A feminizmusnak semmi köze a mellekhez.

“Ha egy pasi szétterpesztett lábakkal ül az interjú közben és egyik nőtől rohan a másikig, akkor úgy nevezik rocksztár. Ha egy nő csinálja ugyanezt, lek.rvázzák. Ez nagyon kettős mérce.”-foglalja össze Lady Gaga.

“Ha Ed Sheeran ír az exeiről dalaiban az fantasztikus és bátor. Ha egy nő ír az exeiről a dalaiban, az túl sok.”-mondja Taylor Swift.

Nézzétek meg, érdemes. Külön felhívnánk a figyelmet Rihanna, Anne Hathaway, Taylor Swift, Ariana Grande és Scarlett Johansson válaszaira.

Forrás: You Tube

A Sztárok, akik jogosan oltották le a riportereket bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?