Borzalmas kaland lett a gyűrűben alvásból.

Sosem fordult még elő vele ilyen

Ti leszoktátok venni a gyűrűiteket elalvás előtt? Mi bevalljuk, eddig nem mindig vettük le. De lehet az alábbi eset után, mi is inkább letesszük őket, mielőtt ágyba bújunk.

Az angol Ami nevű lány sem gondolt eddig a gyűrűi levételére, de szegény olyan szerencsétlenül járt, hogy egy ujja bánta. Pedig csak annyi történt, hogy az egyik gyűrűjét átrakta a hüvelykujjára, és úgy aludt el. Másnap reggel iszonyú fájdalomra ébredt. A gyűrű teljesen elszorította az ujját, el is lilult, mert elszorította a vérkeringését.

Irány a kórház

A lány azonnal tudta, hogy itt komoly baj van, a barátjával próbálták is leszedni, de az ékszer meg sem mozdult. Sőt, egyre rosszabb lett. Végső kétségbeesésükben, fogselymet tekertek az ujjára, hogy legalább a duzzadást megszüntessék, de csak ártott neki. Be is mentek a kórházba. Ott nagynehezen sikerült leszedni a gyűrűt egy kórházi eszközzel, de kiderült, hogy az otthoni próbálkozás közben Ami ujja eltört.

A lány elmondása szerint előtte is gyűrűkben aludt, és soha nem történt még baj. Ezek után soha nem alszik gyűrűben, és aki látta a videóját, szintén megosztotta véleményét, hogy ezentúl mindig leveszi az ékszereit alváshoz, hogy még véletlen se járhasson így.

Forrás: The Sun

Forrás

Vélemény, hozzászólás?