Állítása szerint.

Illegális szexpartikat is szervezett

Don Francesco Spagnesi nem éppen olyan életet élt, amilyet a papok szoktak. Kiderült, hogy a prédikációk mellett drogot is árult, amit abból a pénzből vett, amit a hívők hagytak a templomban.

Spagnesi, az olaszországi Pratóban él, és a drogok mellett a szexiparba is belefolyt. A 40 éves pap nem egyedül vitte a hátán az üzletet, mert üzlettársaival összedolgozva illegális szexpartikat szerveztek a neten, ahol Ginát és kokaint is árultak. A híveknek, akik a templomba jártak az atyához, feltűnt, hogy a szokásosnál többször kérte őket a pap arra, hogy adományozzanak, de nem gondoltak semmi rosszra.

Spagnesi nem csak terjesztője volt a drogoknak, hanem rendszeres fogyasztója is, de környezete ebből csak annyit érzékelt, hogy egészségügyi problémái voltak. Miután a pap lebukott, azonnal rehabilitációra küldték és megvonták tőle az egyházi számlakezelési jogot is, mert azokat a pénzeket használta fel az illegális ügyleteihez a pap. Mai napig váltig állítja, hogy “ő csak a rászorulóknak akart segíteni”.

A pap azóta háziőrizetben van.

Forrás: Telex

A Drogkereskedő lett a pap, de végig a híveinek gyűjtött bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?