A kórházból jelentkezett be.

Utolsó erejével oltásra biztatott

Halála előtti utolsó TikTok-videójában Megan Alexandra Blankenbiller követői ezreit buzdította oltásra.

“Nincs sok energiám a beszédhez, ezért megpróbálok gyorsan végezni. Tartok majd néhány szünetet” – mondta Blankenbiller az augusztus 15-i videóban, amit több mint 850 000 alkalommal nézték meg.

“Tehát csak azért, hogy ismét nyomon legyetek, ahogy a többi videómban is említettem, nem oltattam be magam” – mondta Blankenbiller, aki a floridai Jacksonville-ben lakott. Augusztus 13-án egy TikTok-videóban árulta el, hogy koronavírusos, és kórházba került. “Nem vagyok oltásellenes. Én csak kutatást próbáltam végezni. Féltem, és azt akartam, hogy én és a családom egyszerre tegyük meg. És ahogy biztos ti is tudjátok, nehéz hogy mindenki egyetértsen valamiben, ha az emberek másképp gondolkodnak.”

@atasteofalex

**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!

♬ original sound – It’s Alex, Betch. 💋

Úgy tűnt, nehezen kap levegőt, és azt mondta, hogy “hiba volt” nem kérni az oltást.

“Nem kellett volna várnom” – mondta, mielőtt könyörgött a követőinek: “Ha akár 70%-ig biztos vagy abban, hogy szeretnéd az oltást, menj. Ne várj! Menj és adasd be. Mert remélhetőleg, ha megkapod, akkor nem kerülsz kórházba, mint én.”

A videó valamivel több mint egy héttel Blankenbiller halála előtt került közzétételre. Húga, Cristina Blankenbiller megerősítette a hírt egy Facebook-bejegyzésben.

“Köszönöm mindenkinek az imáit a családomért. Szomorú vagyok és összetört a szívem, de meg kell osztanom veletek, hogy a nővéremet hívták ma a mennybe. Megan olyan gyönyörű ember volt, aki mindig segített mindenkinek, akinek szüksége volt rá. Örömet okozott mindenkinek, akivel találkozott ” – olvasható az augusztus 24-i bejegyzésben.

Forrás: NBC News

Forrás

Vélemény, hozzászólás?