Legyen szó száraz, érzékeny vagy normál bőrről, a zuhanyolajoknak fontos tulajdonságai vannak. Cikkünkben most megtudhatod, mik ezek, és mit kell még tudnod ezekről az értékes olajokról.

Mi az a zuhanyolaj? 

Egy kellemes forró zuhanyról álmodozol egy mozgalmas nap után? Mindig tusfürdőt használsz tusolóolaj helyett? Ez a jövőben változhat, ha megismered és megszereted a zuhanyolajok gyönyörű hatásait. Először is a legjobb benne, hogy ezt a bőrápoló terméket kifejezetten száraz és érzékeny bőrre fejlesztették ki, de  tulajdonképpen minden bőrtípusra alkalmas, különösen, ha sokat zuhanyozol, mert a zuhanyolajok intenzíven ápolják a bőrt, finoman tisztítják- irritáció nélkül, és nem szárítják ki a bőrt. Az elhalt hámsejteket, baktériumokat és faggyút gyengéden távolítják el a felszínről. Zuhanyozás után már nincs szükség testápolóra, mert az olaj vékony rétege a bőrön marad, továbbra is optimálisan ápolva és ellátva azt.

Melyik zuhanyolaj illik hozzám a legjobban? 

Mielőtt a zuhanyolaj mellett döntenél, fontos, hogy tudd, milyen típusú a bőröd, hogy megfelelően és optimálisan gondoskodhasson róla. Tusolóolaj használatával a bőr rugalmasabbá és feszesebbé válhat.

Mindig nézd meg előre a bőrápoló termék összetevőit, hogy megtudd, a zuhanyolaj valóban illik -e a bőrödhöz, és a megfelelő összetevőkkel van ellátva. Hogy ne kelljen örökké a polc előtt állnod, összeállítottunk neked egy szép olajválasztékot a zuhanyolaj tesztünkben.

A normál bőrre például érdemes sárgabarack magolajas tusolóolajat választani, ami megfelelően ápolja ezt a típust és hidratál.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?