Sokan tönkrementek lelkileg.

A csillogás mögötti valóság

A néhai Playboy mogul Hugh Hefner barátnőjének lenni, inkább hasonlíthatott egyfajta háremben éléshez szigorú szabályokkal, mint álomkapcsolathoz. A nagy korkülönbség eleve adott volt, ehhez vegyük hozzá, hogy a lányoknak szigorú kitételeknek kellett megfelelniük külső adottságukat tekintve, és félre kellett tenni mindenféle ellenérzésüket ha ebbe a világba akartak tartozni. Az akkori nők őket irigyelték szépségük miatt, a férfiak pedig megőrültek értük.

Éppen ezért a Playboy villában lakni egy bizonyos réteg szerint presztízs volt és nem volt elég ha csupán szexi valaki. Pont a mai trendekkel ellenkezően, az volt a szép, ha úgy volt szexi valaki, hogy közben természetesnek is hatott, és nem a mű szépségideálok számítottak szépnek, mint ma.

Nem élvezték

Több Playboy lány elmondása alapján a Hefnerrel való szexuális együttléteket csak úgy bírták elviselni, ha előtte ittak vagy drogoztak, így teljesen tönkretették a szervezetüket. A házban kosz volt, és a takarítás sem volt mindennapos. Ami kívülről csillogásnak hatott, az valójában kutyaürülék a szőnyegen és vadidegenekkel való drogos partik voltak.

Hétfőnként Hefner barátaival kellett tölteni az időt, kedd a házban töltött családi est volt, szerdán és pénteken egy klubban kellett kötelezően megjelenni, csütörtök volt a kimenőnap, szombaton mozi szerepelt a programban, vasárnap pedig medencés parti. Ezek általában vad orgiákba torkolltak, így a lányok nem nagyon bírták ezt az életstílust hosszú távon elviselni. Hefner halála után sorra jelentek meg az életrajzi könyvek, ahol az egykori Playmate-ek kitálaltak az életükről.

A A Playboy villában élni inkább rémálom volt, mint álom bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?