Derűlátóbbak leszünk a héten.

Engedd el a sérelmeket

A hét egy optimistább érzelmi állapottal indulhat, hajlamosak lehetünk nagyokat álmodni, lelkesedni, de hangulatunk labilis lehet. 

A kapcsolataink, párkapcsolatunk energiái is megváltozhatnak a héten, a diplomácia háttérbe kerülhet, és ha nem vagyunk tudatosak, akkor az elkövetkezendő pár hétben előtérbe kerülhetnek sérelmeink, és egy fájdalmasabb időszakot élhetünk meg, túlérzékenységre lehetünk hajlamosak, illetve drámai helyzetekben találhatjuk magunkat. Érdemes lenne elkerülni a mérgező embereket, illetve kapcsolatainkban lezárni az ilyen helyzeteket.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Külső kapcsolataiban, párkapcsolatában előforduló feszültségek a gyermekkori traumákat hozhatják felszínre, amellyel érdemes foglalkoznia.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Jobban beleérez saját lelki helyzetébe, mélyről jövő lelki problémák hirtelen megvilágosodást eredményezhetnek, de saját árnyékos oldalára is rámutathatnak, melyet elfogadva fejlődhet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Lelkesen és optimistán vághat neki egy helyzetnek, vagy szerződésnek, de sajnos a tisztánlátása elvakultabb, így érdemes lesz ezeket a helyzeteket alaposan megfigyelni és tudatosan kezelni, de hét közepétől egy dinamikus időszak következik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Ismét családi kapcsolatai kerülnek az előtérbe, anyasággal, vagy anyjával kapcsolatos események, vagy emlékek jöhetnek elő. Partnerkapcsolatában egy mérgező helyzet ismét erősödhet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai és szereplési kedve lecsendesedettebb lehet, de belül, mélyen még dolgozik az egoja, de egy erős átalakuláson mehet keresztül.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Zárkózottabb lehet a héten, de egyben otthonosabban is érezheti magát egy folyamatban, melyben tüzesebben és erősebb hittel vesz részt.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Saját önértékelése és értékítélete kerülhet előtérbe a héten, viszont kedves modora megtévesztő lehet partnere számára, képmutatónak is tarthatja.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Egy hétköznapi esemény egy múltbeli történésre világíthat rá, melyet eddig elfojtott magában, de most érdemes lesz vele dolgozni.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?