Első gyermeküket várják.

Barátai szerint sosem volt még ilyen boldog

Jennifer Lawrence (31) színésznő és férje első gyermeküket várják! Jennifer és párja magánéletéről nem sokat lehet tudni, de a páros 2018 óta van együtt és 2019-ben kötöttek házasságot egy privát ceremónia körében Rhode Islanden, most pedig igazi család lesznek.

Jennifer és Cooke Maroney kapcsolatáról nem sok részletet lehet tudni de a férfi New York egyik legnagyobb művészeti galériájának kereskedője és a páros egy közös barát bemutatásának köszönhetően találkozott először egymással. Jen így nyilatkozott arról a pillanatról amikor rájött, hogy ez a férfi az igazi számára.:

Tudta, hogy ő az igazi

“Határozottan nem éreztem úgy, hogy kész lennék ilyesmibe beleugrani…Mégis amikor megismerkedtünk Cooke-kal, azt éreztem ehhez az emberhez szeretnék hozzámenni. Komolyan gondoltuk egymással az első perctől kezdve és csak úgy megtörténtek a dolgok. Ő a legjobb barátom és örökre magamhoz akartam kötni. Szerencsére létezik erre egy legális megoldás, amit házasságnak hívnak. Ez a legnagyszerűbb érzés a világon. Van valaki aki a kedvenc személyed a világon és egyszerűen nem akarsz többé lelépni. Úgyhogy belevágtunk.”

Jennifer a barátai szerint sosem volt még ilyen boldog az előző kapcsolataiban. “Állandóan nevet és mosolyog”-mondják a barátok. Szerintük a férfi okos és vicces, és nem celebritásként kezeli Jennifert, hanem nagyon is a földön tartja. Sokat beszélgetnek és sokat nevetnek együtt, ez a kapcsolatuk titka.

Forrás: Just Jared, Elle

Forrás

Vélemény, hozzászólás?