A jókívánságos kártya szövege, nem a standard dolgokat tartalmazta.

Meglepődhetett aki olvasta

Az esküvőkön előfordulhatnak váratlan dolgok és történések, és a menyasszonytánc alatt is történhetnek meglepetések de az is előfordulhat, hogy a párnak írt üdvözlőkártyák okoznak meglepetést.

Ez történt a friss feleséggel is, aki az egyik koszorúslánytól kapott kártyáján, a szokásos jókívánságok és bölcsességek helyett kicsit másféle fogalmazást talált, amit feltehetőleg humornak szántak az ifjú párnak és a vicces kedvű barátnő kártyája ki is emelkedett a többi közül.

Soha ne felejts el…

A “mindig”:, “soha”:, “ne felejts el”:, és a “hosszú házasság titka” ugyanis a kártya szerint a következők: “mindig”: nyeld le, “soha”: ne köpd ki, “ne felejtsen el”: pisilj utána, a “hosszú házasság titka” pedig a: szex, drogok és rock &roll. További jótanácsokként szerepelt még a kártyán, hogy néha szükség van maszturbációra, és a férjnek és a feleségnek is jó orgazmusokat és egészséges székletet kíván a kártya írója. Aláírása pedig csak így szerepelt: Tudodki.

Valószínűleg megdöbbent a pár mikor ezeket olvasta, de jó esetben csak nevettek rajta. Hiszen ezt nem is lehet komolyan venni. Mikor felkerült a kártya képe a Redditre, sokan viccesnek tartották, de nem oda illőnek, sokan pedig bunkóságnak, hisz ez privát körülmények közt vicces de nem hangosan felolvasva, másik 100 ember előtt.

Forrás: The Sun

A Nem mindennapi jótanácsokat kaptak a házassághoz bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?