Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Fontos a siker, és a tevékenység, aktivitás az életében, de ettől a külvilág erőszakosabbnak láthatja, és ez némi konfliktushoz vezethet.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Lassú és biztonságos helyzeteket kedveli, és a megszokottat, így a mostani állapotok a kiszámíthatatlanság miatt feszültebbé tehetik.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Optimista és hirtelen lehet, egy adott helyzetben nem megfontoltan dönt, és ennek később nem biztos, hogy örömteli lesz a visszhangja.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Romantikára, partnerkapcsolatra, vagy kapcsolatán belül egy érzelmesebb helyzetre vágyik, de nem biztos, hogy úgy alakul ahogy tervezi.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Tüzesebb szenvedélyesebb, és leuralóbb lehet bizonyos helyzetben, hogy érvényesítse akaratát, ettől a külvilág pedig feszélyezve érezheti magát.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Tanulmányaiban, vagy hitében egy kedvező helyzet lehetséges, melytől feldobottabban érezheti magát a nap folyamán.

Mérleg (IX. 23. – X. 22)

Romantikus, álmodozó és illúziókkal teli lehet a mai napja, hangulatingadozásai miatt bizonytalanabban alakulhatnak a történések.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Egy régebbi vágyát szeretné megvalósítani, mely összefügghet a családdal, vagy a családi élettel, és ettől feszültebb, izgalmasabb helyzetben találhatja magát.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Párkapcsolatában kisebb kellemetlenséggel szembesülhet, mert túl lelkesen, túl energikusan áll egy dologhoz, partnere meg ettől feszélyezve érezheti magát.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?