Ha barna hajszíned van és egy kis frissességre vágysz, próbáld ki a “Peanut Butter Cup” barnát. Itt mindent megtudhatsz az új trendi hajszínről!

“Peanut Butter Cup” a trendi hajszín, ami tökéletes a barna hajhoz

A nyár végén sokan vágyakoznak még néhány fényes szőke tincsről, amit természetesen megszereztek a nyaralás során, mikor a nap kiszívta egy-egy szálukat. Ha te is közéjük tartozol, és egy kicsit új hajszínre vágysz, de nem túl merész váltással, próbáld ki a “Peanut Butter Cup” trendet. Ez a tökéletes árnyalat a barna valamint a szőke között, és ragyogóvá teszi a frizurát.

“Mogyoróvajas pohár”: Ez a hajszín most nagyon divatos

A legújabb trendszín a mogyoróvajra és a meleg karamellre emlékeztet – és hírességek közül Kendall Jenner már kipróbálta. A szupermodell sötét hajáról híres, de most ő is kedvet kapott némi frissességhez, világos tónushoz.
A haj szőkítése helyett azonban titokzatos, krémes világosbarna fénypontokat választott. A színt elsősorban a hajvégekre és az elülső részekre alkalmazták – ez tökéletesen keretezi az arcot. A változás minimális, így bárki, aki kevés stílusbátorsággal rendelkezik, magabiztosan kipróbálhatja ezt a tónust.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?