Ajándék fuvarnak ne nézd az árát.

Vajon mennyire szerelmes a pasi? 21. századi love story

Mikor egy pár együtt van, akkor vannak bizonyos dolgok, amiket mindenféle elvárás nélkül teszünk meg a másikért. A szerelmünktől nem várunk cserébe kötelezően vissza semmit, és ha valóban szeretjük a másikat, akkor önzetlenül cselekszünk a párunkért, és nem számításból. Lehet ezt nem tudta az a srác, aki hazavitte barátnőjét, majd elkérte tőle a fuvar díját.

A lány erre kerek szemmekkel nézett rá és annyira kiakadt, hogy ott helyben elkezdte kioktatni a “lovagját”, és, hogy ezt alap megtenni a szerelmünkért néha. Mire a srác levezette neki, hogy mennyibe kerül a benzin, és, hogy az ő ideje pénz, majd nyújtotta markát a tarifáért. Milyen romantikus. A szerinte jolly-joker meggyőző érv így hangzott:

” Ha Uberrel jött volna haza, annak is fizetett volna, akkor ez miben más?”

A közvélemény győzte meg

Khm…Hát, kérem, sokmindenben. Nem arról van szó, hogy a lány nem tudta volna kifizetni az utat. Hanem a gesztusról. Végülis a csajod, nem? :S Kíváncsaiak lennénk egy ilyen kapcsolatban vajon ha esznek egy pizzát, akkor annak az árát is elkéri mindig a fiú? …A csaj feltette Redditre a sztorit, mert kíváncsi volt, hogy a közvélemény miként vélekedik a dologról, és többségében a srácot nagyon kicikizték. Az eset után a lány megmutatta a barátjának, hogy mit is gondolnak más emberek is arról, hogy ilyen anyagiasan viselkedett, mire a fiú elszégyellte magát, elismerte, hogy eltúlozta a dolgot és bocsánatot kért. A kommentelők szerint a csajnak sürgősen szakítania kéne a pasival, mert ez minden, csak nem szerelemről árulkodó viselkedés volt.

Vajon sűrűn fordulnak elő ezek a “benézések”?

Forrás: The Sun

Forrás

Vélemény, hozzászólás?