Szexizmus a javából.

Csúnya nőkkel szóba sem áll

Mint már többször is írtuk, a Tinderen és egyéb társkereső alakalmazásokon nagyon észnél kell lenni, mert igazi csodabogarakba akadhat ott az ember. Természetesen jó és rossz értelemben egyaránt. Mivel alapvetően ezek az appok csak arra épülnek, hogy egy kép alapján jobbra vagy balra húzzák az illetőt, így természetesen számít a külső megjelenés ott, de a józan gondolkodású emebrek tisztában vannak azzal, hogy egy fotó alapján nem lehet képet kapnunk az illetőről, és a fotók sokszor nem is a valóságot mutatják. A 41 éves valószínűleg testépítő Paul, pedig nem is rejtette véka alá, hogy nála csak szép nők rúghatnak labdába.

Csak modellek és bombanők jelentkezzenek

A szépség persze relatív, de Paul osztályozza a nőket külsejük alapján…így ő a csúnyákkal vagy az átlagos külsejű nőkkel szóba sem áll, és lefeküdni is csak szupermodell külsejű nőkkel szokott. Szívből gratulálunk Paulnak ehhez az értelmes és legkevésbé sem felszínes felfogáshoz, de felmerül a kérdés, hogy akkor mit keres hűsünk egy társkereső appon?

A férfi a következőket árulta el még magáról a kockahasat villantó, tükrös szelfis profilkép alatt. Miszerint: nála csak 8,5 pont feletti nők esélyesek, foglalkozása szerint ő megmondja más férfiaknak, hogy mit csináljanak, szerinte egy nő legfontosabb tulajdonsága a külseje, és aki ezt nem érti az egy idióta szerinte, illetve az a férfi akinek csúnya barátnője van, szerinte egy gyenge alak.

Hát köszönjük Paul. Lehet indítani kéne a további okos megmondásainak egy saját rovatot a nap legcikibb videói blogon, és inkább ott kéne osztani az észt, nem egy társkeresőn.

Forrás: Reddit

Forrás

Vélemény, hozzászólás?