Bővülni fog a családjuk.

Szülői örömök

A közelmúltban az amerikai bulvárlap, a Gossip Cop bejelentette, hogy hamarosan kiegészül George Clooney és 43 éves felesége, Amal családja, a témát persze azóta az összes bulvárlap felkapta. Bennfentesek szerint a sztárpár a hónap elején bejelentette Amal terhességét egy vacsora közben, amikor közeli barátaikkal a Comói -tavi villájuk közelében lévő étteremben étkeztek. A pletykák szerint ismét ikreket várnak, és Amal jelenleg a terhesség első trimeszterében van. A hasa már kezd növekedni, így nem kell sokat várni, és az egész világ hivatalosan tudni fog róla – mondta a bennfentes a brit OK! -nak adott interjújában.

Nagyon várják a babákat

A névtelen szerző hozzátette, hogy a hírt a pár összes barátja örömmel fogadta, George egyértelműen nagyon büszke volt, Amal pedig sugárzott a boldogságtól. A bennfentes hozzátette, hogy a pár négyéves ikrei, Ella és Alexander is nagyon örülnek a család közelgő bővítésének. Ezt akarták sokáig, de Amal korában nem volt garancia arra, hogy lehetséges a terhesség. Ez nagyon izgalmas hír. Korábban George azt mondta, hogy még sok gyermeket szeretne, így az egyszerre kettő csemete tökéletes lenne számukra – pletykálta a barát. A hollywoodi színész és emberi jogi ügyvéd közel hét éve van együtt. 2014 -ben házasodtak össze Velencében, és 2017 nyarán lettek először szülők. Korábban George elismerte, hogy mielőtt találkozott Amallal, nem is gondolt a házasságra és a gyerekekre .
“Megtaláltam a megfelelő embert, akivel életem hátralévő részét tölthetem. Vannak, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy szükségszerűen gyermeket vállalnak, de nekem soha nem voltak ilyen gondolataim. Elég gazdagon éltem, majd találkoztam Amallal, és hirtelen rájöttem, hogy minden, ami korábban volt, valójában üres”- mondta korábban Clooney.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?