Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Befeléfordulóbb napra számíthat, munkájával és munkában eltöltött viselkedésével kapcsolatosan lehet átgondolni valója.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Hirtelen megszakadhat egy külső kapcsolata, vagy párkapcsolatában ütheti fel a fejt a féltékenység, esetleg egy „harmadik” kerülhet a képbe.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Szokásosnál visszahúzódóbb lehet, szeretne egy kicsit elvonulni, hogy a rengeteg információt, amivel az utóbbi napokban szembesült átgondolhassa, rendszerezhesse, és egy mélyebb átalakító folyamatot indíthasson el.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Megérzései továbbra is erősek, képes a mások érzelmeiből sokat átérezni, átvenni, és ennek alárendelni saját magát. Érdemes erre odafigyelni, és meghúzni a határokat.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Párkapcsolatát vagy külső kapcsolatait érintő hirtelen döntések, vagy események kerülhetnek ma előtérbe, de a felszín alatt már régen esedékes lett volna ezzel foglalkozni.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Társasági élete, támogatói kerülhetnek elő a hétköznapokon, és támogathatják a céljai és vágyai elérésében, ezek pedig akár gyökeresen átalakíthatják az életét.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Mélyebb lelki folyamatok zárkózottabbá tehetik, de a hétköznapokban egy teljesen megújuló életformát eredményezhetnek, mert eljött a változtatás ideje.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Zártabb, befeléfordulóbb, titokzatosabb lehet, a gondolatait elrejti, és egy gyermekkori sérülése is felszínre kerülhet, amin érdemes lenne dolgoznia.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Érték, otthonosság, önértékelés lehet a nap fókuszában, ez saját önbecsülésével, önbizalmával függhet össze, érdemes odafigyelni, hogy miben bizonytalan és miért.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

A hétköznapok eseményei terhelik meg, tehetik fáradtabbá és pesszimistábbá, ezáltal merevebbé, mert hajlamos az eseményeket felnagyítani. Érdemes lazábban hozzáállni a dolgokhoz.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

A családi gyökereivel kapcsolatosan érheti egy esemény, mely segít egy tudatalatti folyamatot felszabadítani, hogy oldódhasson az elakadása.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Érzelmei ma elvakulttá tehetik, és nem veszi észre a fától az erdőt, ettől pedig elhomályosulhat tisztánlátása, és becsapottnak érezheti magát később.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?