Személyes higiéniájuk hagy némi kivetnivalót maga után…

Érdekesen állnak a higiéniához…

A hollywoodi házaspár, Mila Kunis és Ashton Kutcher enyhén szólva sokkolt a világot a személyes higiénia témájához való nagyon nyugodt hozzáállásával, és egy interjúban felfedték a személyes tisztálkodási szokásaikat, amelyek igencsak eltérnek a megszokottól…  A Dax Sheparddal és Monica Padmannal készített podcast-interjúban a két sztár feltárta a családjuk meglehetősen szokatlan módszereit, amelyeket teljes meggyőződéssel be is tartanak– írja a Gala.

Ashton Kutcher és Mila Kunis: “Ritkán zuhanyzunk”

A színész házaspár elárulta, hogy csak akkor tették be a gyerekeiket a fürdőkádba, amikor kisgyermekek voltak, és őket is csak olyankor, ha nyilvánvalóan látták rajtuk a szennyeződéseket. Kunis és Kutcher nyilvánvalóan nagyon nyugodt a tisztaság kérdésében, mert a színésznő személyes tisztító rituáléja is elég meghökkentő. “Nem mosom meg a testemet minden nap szappannal, de megmosom a hónaljamat, a mellemet, a nemi szervemet és a lábaimat.” – magyarázta a Mila. Ebben egyébként Ashton Kutcher is teljesen egyetért: “Minden nap megmosom a hónaljam és a lábam, de semmi mást. Van egy szappan, ami elvégzi a feladatot, és ennyi” – tette hozzá a színész.

“Csak akkor fürdetjük a gyerekeket, ha láthatóvá válik a kosz”

Padman, a Podcast szóvivője meglepődött a kinyilatkoztatáson. “Nem hiszem el, hogy itt kisebbségben vagyok azzal, hogy minden nap az egész testemet a zuhany alatt mosom” – mondta. “Ki tanította meg nektek, hogy ne mosakodjatok? Kunis, aki gyermekkorában Ukrajnában nőtt fel, azt mondta, hogy gyerekként nem volt meleg víz a lakásukban, így amúgy sem sokat zuhanyozott. Ez a szokása akkor is folytatódott, amikor megszülettek a gyerekeik Wyatt ls Dimitri Kutcher. “Amikor anya lettem, ez nem változott. Nem voltam az a fajta anya, aki naponta vitte az újszülöttjeit fürdeni – soha”. Ashton Kutcher hozzátette: “Csak akkor fürdetjük a gyerekeket, ha látható a piszok rajtuk. Egyébként nincs értelme.”  Mila és Ashton ápolási rituáléja azonban meglepő módon nem sokban különbözik attól, amit az egészségügyi szakértők javasolnak a csecsemők számára. A Mayo Klinika azt ajánlja, hogy a babákat csak hetente háromszor fürdessék meg a szülők. Mindenesetre ez azért elég fura…

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?