A héten az érzelmi világunkon lesz a hangsúly.

Sorsfordító beszélgetések

A héten a hangsúly a Vízöntő-Oroszlán érdekeltségűeken lehet elsősorban, egy érzelmesebb helyzettel kezdődhet a hetünk, mely a társasági életünkre lehet kihatással, a közösségkedvelőbb, társasági Vízöntő energia kerül ellentmondásba a családkedvelőbb, az egyént előtérbe helyező Oroszlánnal, ráadaásul ez a szerelmi életünkre lehet kihatással, a barátok és a párkapcsolati helyzet kettőssége okozhat ellentétet. Felnagyíthatjuk baráti kapcsolatainkban előforduló helyzeteket, elfogadóbbak lehetünk, társaságibb életet élhetünk.
A végletes, sorsfordító beszélgetések hete elé nézhetünk, karrierünkkel, hivatásunkkal kapcsolatosan hozhatunk olyan döntéseket, melyek teljesen megfordítják a sorsunkat. Családi kapcsolatainkban olyan beszélgetésekre kerülhet a hangsúly, melyek egy régóta fennálló problémát hozhatnak a napvilágra, amit eddig hajlamosak voltunk a szőnyeg alá söpörni.
A bizonytalanság és a hirtelen változások szintén dominánsak lehetnek ezen a héten.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Otthonában hevesebb élethelyzetekkel találkozhat, szenvedélyesebb érzelmi helyzetekbe kerülhet, és türelmetlenebb lehet.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Feszültebb helyzetbe kerülhet gyermekével, vagy gyermekekkel kapcsolatos események kapcsán, illetve hirtelenebb helyzeteket élhet meg szerelmi kapcsolatában.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmibb lesz a gondolkodása a héten, hajlamosabb lehet az érzékenységre, mind a rokoni kapcsolatai, vagy testvérével való kapcsolata előtérbe kerülhet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Párkapcsolata vagy annak hiánya okozhat érzelmi-lelki felindultságot a héten, hajlamos túlaggódni, vagy túlgondoskodni egy helyzetet, és ez a partnerét feszültebbé teheti, mert önállóságában.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Legbelsőbb félelmei kerülhetnek az előtérbe a héten, hajlamosabb lehet érzelmi alapon dönteni, és elvihetik indulatai, vagy egója egy feszítőbb szituációban.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?