Mindenki kapott, aki számít.

Új plakátokat adtak ki

Október 22-én lesz a premier, úgyhogy megindult a film promózása ezerrel. Most új nagyon menő karakter posztereket kaptunk minden fontos szereplőhöz.

Bővebben a karakterekről

Denis Villeneuve adaptációját már tűkön ülve várjuk, a plakátok pedig egyszerűen gyönyörűek lettek.

Nézzük az első adag szereplőit:

Az első poszteren Timothée Chalamet Paul Atreides-je látható, az örökös, aki a Dűne történetének főszereplője.

Rebecca Ferguson, vagyis Lady Jessica következik, Paul édesanyja. Egy lányt kellett volna szülnie, de végül egy férfi messiás figurát adott a vallási rendjének, a Bene Gesserit-nek.

Oscar Isaac Leto Atreides herceget, Paul apját alakítja. Jessica Leto ágyasa volt, majd Imperium másik hatalmas családjába házasodott be, de ők ketten egymásba szerettek. Át kell vennie az Arrakis bolygón a Birodalom vezetését.

Duncan Idahót, a House Atreides kardmesterét Jason Momoa kelti életre. Paul egyik edzője, és egyben Leto nagyköveteként tevékenykedik a fremenieknél, az őslakosoknál, akiknek az otthona Arrakis – más néven a Dűne.

Paul másik kiképzője Josh Brolin Gurney Halleckje, a katonai erő parancsnoka.

Zendaya Chani Kynes-t, az egyik fremenit alakítja, akit jóval azelőtt látott Paul a látomásaiban, mint hogy találkoztak volna. Chani harcosként szolgál Stilgar alatt, akit Javier Bardem alakít. A Sietch Tabr Fremen törzs vezetője.

Végül pedig Stellan Skarsgård bárója, Vladimir Harkonnen, Arrakis egykori uralkodója és a Harkonnen-ház vezetője. A báró keményen kormányozta a világot, halálig dolgoztatta embereket a bányákban – egy ritka és értékes fűszer miatt, ami csak Arrakison található meg. Amikor Padisah Császár Harkonnen kegyetlen módszerei miatt átadta Arrakis uralmát Letónak, bosszút esküdött.

Azóta pedig kiadtak még néhány plakátot:

És az előzetes

Forrás: GizmodoForrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük