Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Még mindig egy nehezebb időszak a Kos érdekeltségűeknek, türelmetlen, agresszív állás, külső események hatására belső feszültséget élhetnek meg, vagy nem tudják egyszerűen kezdeményező készségüket megfelelően érvényesíteni, beszűkítve érezhetik magukat.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Társasági élete, szerelmi kapcsolata felpezsdülhet, izgalmas helyzeteket hozhat, de rosszabb megélésnél féltékenység, hűtlenség is előkerülhet, amit a Bika érdekeltségűek nehezen tolerálnak.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Feszültebb, hangulatilag labilisabb állás, érzékenyebbek lehetnek az Ikrek érdekeltségűek, szélsőségesebb érzelmi helyzeteket élhetnek meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Nehezebb energiák érhetik a munka és hivatás világában, de saját anyaságát is pesszimistábban élheti meg, vagy elmúlt dolgokon nosztalgiázhat.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Nehezebben élhet meg olyan szituációt, amit nem tud kontrollálni, egyszerűen azért, mert nincs hatalma felette, mert természeti esemény, nem irányítható.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Baráti társaságával kapcsolatosan izgalmasabb események kerülhetnek előtérbe, de érdemes odafigyelni, hogy ne legyen kritikus egy szituációval kapcsolatosan.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Nehéz időszak a Mérleg érintettségűeknek, kapcsolataikban gyökeres változások következhetnek be, akár végleges szakításokra is sor kerülhet, akár teljesen átalakul kapcsolatrendszerük. Veszteségélmény is érheti.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük