A nők nem hiába vették át a nadrágot a férfiaktól, és tették alapvető ruhadarabbá. A klasszikus opciók mindig kedvezően néznek ki és hangsúlyozzák az alak előnyeit. Igaz, a rossz modellek kegyetlen viccet játszhatnak velünk – és hogy tutira elkerüljük ezt a bakit, most megmondjuk, hogyan válasszunk megfelelő nadrágot, figyelembe véve az alakunk sajátosságait.

Nadrág, mint női viselet

A nadrág már a 19. században megjelent a nők szekrényében, és ha korábban nem is minden nő fogadta el ezt a ruhadarabot, mára már a mindenféle stílusú és színű klasszikus nadrág a stílusos és modern szekrény szerves részét képezi. Sajnos ennek ellenére gyakran előfordul, hogy a nők nem megfelelő nadrágot választanak, és a benyomásuk ettől a ruhadarabtól teljesen elrontott. Ne feledd, minden alak tökéletes, viszont  tudnunk kell, hogyan formázhatjuk előnyösen. Nézzük meg, hogyan válasszuk ki a nagyon tökéletes nadrágot, figyelembe véve az alakunk néhány jellemzőjét.

Ha a felsőtest hosszú

Csupán néhány tippet kell követni, hogy ha a felsőtestünk hosszú, akkor a lábunk is hosszabb legyen. A legjobb választás ennél az alaknál a szorosan passzoló nadrág magas derékkal, minimális részletességgel, egyszerű és tömör szabással. A földig érő és harangfenekű nadrág is remek. Ez a testalkat viszont kerülje a csípőnadrágot, és a túl vastag, nehéz anyagokat.

Ha nincs derék

A lányok gyakran mondják, hogy „nincs derekam” akkor is, ha valójában van. De ha valóban egy téglalap alakkal rendelkezünk, akkor érdemes kifejezetten magas vagy csípőnadrágot viseljünk. A legfontosabb az, hogy a nadrág illeszkedése ne azon a helyen legyen, ahol a derekunk van, máskülönben arra a területre kerül a fókusz, amelyet nem szeretnénk kiemelni – övet pedig jobb egyáltalán nem használni.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?