Elkélhet bent az esernyő és a gumicsizma.

Tragédia a felújítás

Egy hónapra le volt zárva a Nyugati Pályaudvar, de a munkalatok már előtte is folytak, még sem úgy tűnik, mintha lett volna bármi eredménye. Tegnap az esőzés után jártam arra, hát… örülhetek, hogy nem szandálban tettem ezt.

Aki sokat járt korábban a Nyugati Pályaudvaron, azt tudhatja, hogy a tető már nem igazán funkcionált, bent is bőven kellett az esernyő. Miután bejelentették a nagy felújítást, mindenki várta a fejleményeket, de mintha megállt volna az idő az egyik legforgalmasabb pályaudvarunkon. A vágányok még mindig lezárva, a csarnok is, a pénztárak szintén, az utasok részére bocsájtott folyosó pedig katasztrofális állapotban, centis vízben állt tegnap este.

Forrás: Elegem van a MÁV-ból! Facebook csoport/Kiss Csabáné

Ezt még sikerült azzal is tetőzni, hogy az elkészült karbantartások sem működnek. A MÁV ki is adott egy közleményt: “A Nyugati pályaudvaron a szombaton befejezett egyhónapos karbantartást követően, vasárnap hajnal óta több váltóállítási, biztosítóberendezési hiba nehezíti a forgalomszervezést. Ilyen helyzetben is az utasok biztonsága a legfontosabb, ezért az ország egyik legforgalmasabb pályaudvarán csökkentett kapacitással tartják fenn a közlekedést, nem tudják fogadni és indítani az összes a vonatot.”

Aki utazni szeretne, mindenképpen informálódjon előtte, hogy honnan is indul a vonata, mert közel sem biztos, hogy a Nyugatiban kell keresnie. A MÁV az utazók elnézését kéri, valamint azonnali belső vizsgálatot indított az ügyben.

Forrás: Elegem van a MÁV-ból! Facebook csoport/Magyar Vándor

Forrás

Vélemény, hozzászólás?