Mi lesz Michellel?

Vajon lesz még új Pókember film?

A fiatal színésznő nemrég azt a titkot osztotta meg a mozirajongókkal, hogy elképzelése sincs lesz-e még egy negyedik Pókember mozi is, és abban szerepelni fog-e. A színésznő úgy érzi, a karaktere köre lezárult.

Na meg azzal is tisztában van, hogy Marveléknél nem szokás egy filmből 3 résznél többet csinálni. A Pókember mozik töretlen sikerrel futnak, és már megértek pár szereposztást, de 3 résznél több soha nem készült még egy adott franchiseból. A Zendaya által alakított Michelle Jones szerepe szerint stabilan egy párt alkot a Pókemberrel és a No Way Home után lövése sincs mit tartogat karaktere számára a jövő, a Pókember világában, de bárhogy is alakul, nagyon hálás, hogy részt vehetett a produkcióban.

3 rész és ennyi?

Zendaya abban sem biztos, hogy a 3. film után Tom Holland visszatér-e Pókember szerepében. A színésznő abban látja a rációt a visszatérésre, hogy abban még sok szál lehet, hogy az új kapcsolatukkal hogyan birkózik meg Peter Parker a nyilvánosság előtt, mert az identitása már lelepleződött. Ráadásul jön az új Thor mozi is, ami már a 4. film lesz, emiatt van rá esély, hogy a Marvelnél szakítanak a “3 rész és ennyi” elvével, és a Pókeberből is lesz még új rész.

Akárhogy is lesz a jövőben, a dolog ami jelenleg legjobban foglalkoztatja a Pókember rajongóit, hogy mikor érkezik már a film trailere. A filmet decemberre ígérik a készítők, így az előzetes már nagyon is időszerű, hogy kijöjjön. Abban biztosak lehetünk, hogy akár ez lesz az utolsó Pókember mozi ebben a szereposztásaban, akár nem, tuti epikus lesz!

Forrás: Screenrant

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük