A neon szépség lélegzetelállító megjelenést kölcsönöz. Nem csoda, hogy a sztárok – köztük Selena Gomez – is előszeretettel kísérletezik vele, és mutatja meg az Instagrammon. Most eláruljuk, te hogyan csinálhatod meg magadnak otthon.

Ősszel és télen is ez lesz porondon

A 21-es őszi-téli divatbemutatók alapján határozottan kijelenthetjük, hogy ismét a neon került a középpontba. A speciálisan kialakított neoprén narancssárga és kék ceruzák felhasználásával, amelyek olyan különlegesen néznek ki, hogy a legtöbben ki se várják az új szezont, és már most felkenik ezt a menő sminket. Nem is csoda, hiszen a neon olyan, mintha egy elemlámpát vinne az arcunkba, pontosabban ebben az esetben a szemünkbe. Fontos, hogy ez a megjelenés egyfajta önkifejezést mutat, ami bárkinek megfelelhet, nemtől és kortól függetlenül. Most hogy ezt tisztáztuk, ideje elsajátítanod a trükkjeit.

A kevesebb több

Az első számú tipp az lenne, ha a neont takarékosan használjuk. Itt nem kell megőrülni. Csak legyen egy kis részlet, egy kis színfolt – egy kicsi a szem belső sarkában vagy egy minimális szemceruza vonal is erős hatást fog adni – ettől olyan imádnivaló.

Gyerünk grafika

A grafikai elemek ötlete modern és hűvös képet hoz létre. Nem is nevezhető sminknek, inkább a szem kiegészítője egy ilyen választás. A megjelenés megalkotásához használjunk egy szalagot, és menjünk át rajta egy neon ceruzával. Ez egyáltalán nem olyan nehéz – csak helyesen kell elhelyezni a szalagot. Azonnali modern és kreatív megjelenést eredményez, és képesek leszünk egyszerre merészek és kifinomultak lenni. 

Kerüld a szempilla vonalát

Ügyelj arra, hogy ne kerüljön a szempilla vonalába és a szempillákba a neon festék. Használj egy vékony, micellás vízbe mártott vattacsomót az esetleges hibák javításához.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?