Alex Rodriguez láthatóan nehezen tudja elfogadni a Jennifer Lopeztől való elválást. Most bosszút fogadott, és mindent megtesz, hogy tönkretegye a popdíva hírnevét.

Mindent kitereget

Csak három hónap telt el azóta, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szétmentek – méghozzá azért, mert felröppentek a pletykák, miszerint az exsportoló megcsalta. Az egykori sikeres baseball játékos azonban a helyrehozhatatlan hibája ellenére nehezen fogadja el, hogy egykori menyasszonya dobta őt. Alex mindent elkövet hogy bosszantsa Lopezt, és még attól sem riad vissza, hogy kiteregesse a magánéletüket.  Különösen nagy tüske Rodriguez számára, hogy a szakítás után Jlo szinte azonnal összejött Ben Affleckkel, amit egy percig sem titkolt. A homlokát ráncolta a nyilvánosság előtt, és azon nevetett, hogy valójában milyen lehet a romantikájuk.  Valószínűleg egy terápia lehet számára az exe megalázása a sajtóban, a közeli ismerősei szerint elárultnak és megalázottnak érzi magát. Éppen ezért bosszút akar állni, és élvezi, hogy köszörülheti a nyelvét Jenniferen – árulta el egy barát.

Jlo és Ben közös jövőt terveznek

Bár egyértelmű, hogy Rodrigueznek valódi problémái vannak a szakítással, Lopez már nem foglalkozik vele. Ehelyett új jövőt épít Ben Affleckkel, a költözését tervezi Miamiból Los Angeles-be. A legutóbbi interjújában Lopez elárulta: “Nagyon boldog vagyok. És csak azt szeretném, ha mindenki tudná, hogy ez életem legjobb időszaka.” Eközben a barátok arról pletykálnak, hogy Lopez és Affleck annyira boldogok, hogy nem kizárt, hamarosan még össze is házasodnak. Ezúttal Ben nem engedi, hogy Jen elmeneküljön – mondta egy bennfentes. “Az új kapcsolat csak néhány hónapja tart, de ott folytatják, ahol abbahagyták. Jen és Ben mindent tudnak egymásról – a jót és a rosszat is. Szeretik és elfogadják egymást minden hibájukkal együtt – fecsegték a hozzájuk közelállók.Forrás

Vélemény, hozzászólás?