Most pedig elválaszthatatlanok lettek.

Régóta benne volt a levegőben

A napokban derült ki, hogy Tom Holland és Zendaya összemelegedett. Egyikőjük sem erősítette meg a pletykákat, de képek magukért beszélnek. Úgy tűnik, hogy nagyon odáig vannak egymásért, pedig nem olyan régen még az egykori Disney sztár kikérte magának, ha valaki többnek gondolta őket barátoknál.

Először 2017-ben röppent fel a hír, hogy együtt vannak, de sokáig azt állították, hogy csak barátok. „A kapcsolatuk, amikor először randevúztak, természetes volt. Tudom, hogy valamikor szakítottak, de mindig barátok maradtak” – mondta akkor egy bennfentes.

Holland 2019-től 2020-ig Olivia Boltonnal, és tavaly pedig Nadia Parkeszel randizott. Zendaya pedig Euphoria másik sztárjával Jacob Elordival. Azóta mindketten szakítottak, és úgy tűnik újra megpróbálják együtt.

Privát emberek

Többek szerint nagyon jó párost alkotnak. “Mindketten a legkedvesebb színészek, akikkel valaha találkozhatsz. Zendaya önzetlen, gondoskodó és együttérző, és ez Tomban is megvan”- mondta a bennfentes US Weeklynek. „Mindketten művészek és kreatívak – nemcsak a színjátszás terén, hanem más módon is. És mindketten nagyon közel állnak a családjukhoz.”

Zendaya 2017-ben még dühöngött, és egyértelműen elutasította a pletykákat. “Barátok vagyunk” – mondta akkor a Variety-nek. – “Remek haver. Szó szerint az egyik legjobb barátom. Az elmúlt időszakban, sok hónapon keresztül közösen kellett sajtótúrákon részt vennünk. Nagyon kevés ember fogja megérteni, hogy milyen ez 20 évesen.”

Forrás: Us WeeklyForrás

Vélemény, hozzászólás?