Ezeket érdemes lehet kipróbálnod.

Nincs egy egyetemesen megállapított jó szex, de egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy jól menjenek a dolgok az ágyban, és ismerd saját magad és az igényeid. A Cosmopolitan összeszedett néhány tippet, ami jobbá teheti az együttlétet a partnereddel.

Gondolj magadra

A nők gyakran elkövetik az a hibát, hogy úgy gondolják, a partnerük kielégülése a legfontosabb, magukra csak ritkán gondolnak. Ne hagyd, hogy a háttérbe szorulj, mindig gondolj magadra is.

Kezdeményezz

Általában a partnered kezdeményez? Ne félj tőle, csináld te is nyugodtan. Hidd el, mindenki szereti, ha el akarják csábítani az ágyban.

Olvass randi előtt

Persze, egy fülledtebb regényre gondolunk, amiben rengeteg az erotika, és kicsit beindítja a fantáziádat.

Beszélj közben

Na nem a napi munkahelyi panaszaidat kell szex közben elregélned a partnerednek, hanem vezesd rá mit szeretnél, a piszkos beszédnek is utat engedhetsz, persze, először finoman.

Csináljátok tükör előtt

A kutyapóz például tökéletes arra, hogy egy nagy méretű tükör előtt csináljátok. Mindketten tökéletesen láthatjátok, mi történik.

Nézz a szemébe

Orális szex közben, rá is kacsinthatsz miközben kényezteted.

Használjatok játékokat

Sokszor tabunak számít, pedig nagyon jól fel tudja dobni a nemi életet, ha kipróbáltok valami extra dolgot, amit még előtte soha. Az orgazmus egy teljesen új világát ismerheted meg általa.

Forrás: Cosmopolitan

Forrás

Vélemény, hozzászólás?