Túl hangosak voltak a madarak.

Kicsit kikészítette a karantén

Graham és Irene Lee, mindketten 70 éves korukban, úgy döntöttek, hogy egy 25 éve ott álló fa egyik felét levágják, hogy ne lógjon át az ő oldalukra. Az 56 éves Bharat Mistry elmondta, hogy favágókat hívtak, miután a fán madarak kezdtek tanyázni és túl hangosak voltak.

Mistry elmondta: “25 éve áll ott a fa, és a szomszéddal egyetértésben gömb alakúra vágattuk, mert jól néz ki. De a közelmúltban madarak telepedtek meg rajta, amire számítani lehetett az év ezen időszakában.”

Végül az idős férfi megelégelte a hangos csicsergést, és favágókat hívott, hiába kérték a szomszédok, hogy ne tegye. “Teljesen zavarodottak voltunk. Könyörögtünk nekik, hogy ne tegyék meg, de elhatározták magukat. Úgy gondolta, hogy joga van kivágni mindent, ami a tulajdonán van” – tette hozzá Mistry.

Próbálkoztak más kompromisszumokkal, mint a visszavágás, vagy háló a madarak ellen, de a pár hajthatatlan volt. Mistry, aki feleségével és két lányával egy három hálószobás családi házban lakik, azt mondta, hogy a szomszédokkal korábban teljesen rendben volt a viszonyuk. De a karantén kezdetén, 2020 márciusában megkezdődtek a fával kapcsolatos problémák, és most már nem is beszélnek.

Fotó: SWNS

Forrás: Metro

Forrás

Vélemény, hozzászólás?