Tönkrement házasságra, az önbizalomhiányra és a konfliktuskezelésre is van már megoldás.

Kikapcsolódás és önfejlesztés

Manapság az énidő szinte már aranyat ér, könyvet pedig szinte bármikor használhatunk a kikapcsolódáshoz. Manapság ráadásul nem csak szórakoztató irodalmakkal dobhatjuk fel a hangulatunkat, de rengeteg olyan könyv is van, amelyekkel fejleszthetjük magunkat vagy megoldhatjuk a problémáinkat. Most olyan könyveket hoztunk el nektek, amelyek segítenek egy boldogabb élet kialakításában.

Diane Dunaway, Jonathan Kramer: Miért kevés a szerelem a nőknek? Miért kevés a szex a férfiaknak? – A boldog párkapcsolat titka

Amennyiben úgy érzed, hogy tönkrement a házasságod, vagy eltávolodtatok egymástól a pároddal, ez a könyv mindkettőtök számára kötelező. A szerzője egy házaspár, akik remekül levezetik, miért nem érti egymást a nő és a férfi, és kinek milyen gondolatok járnak a fejében. A lapok izgalmas teszteket és kitűzött célokat is tartalmaznak feladatokkal karöltve, amelyek lépésenként hoznak újra közelebb bennünket a szerelemünkhöz.

Kevin Leman: Születési Sor(s)rend

Akár vannak testvéreid, akár egyke vagy, ezt a könyvet mindenképp el kell olvasnod. Világosan leírja, miért vagyunk sikertelenek vagy maximalisták, és miért akarunk folyton mindenkinek megfelelni vagy szabályokat átlépni. A születésünk sorrendje sokkal jobban meghatározza az életünket, a lapokat bújva pedig végtelen ismerős szituáció és vicces jelenet által ismerjük fel önmagunkat.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük