Sokkal természetesebb, és szebb mint a korábbi sminktrendek.

Új kontúr trend

Az elmúlt években egyre nagyobb elmozdulás történt a természetesebb kontúrozás felé. Most pedig ismét nagyot finomodott a bronzosítók trendje, ami szinte már szobrászattá nőtte ki magát. A kontúrozás új trendje egyébként abból az okból kezdett megváltozni, hogy az emberek elkezdték felismerni, hogy a közösségi média sminkje nem azonos a mindennapi sminkkel. Így hát a legújabb sminktrend, ami a puha szobrászat nevet kapta, egy könnyű kontúrból, pirosítóból és highlighterből áll, és sokkal kevesebb sminkkel különlegesebb külsőt nyerhetünk.

A szabály, hogy egy vékony réteggel kezdünk, mag szükség szerint fokozatosan hordjuk fel a többi terméket – szükségszerűen, mint egy szobrászkodás esetében. A lágyabb, természetesebb megjelenés érdekében tisztában kell lennünk azzal is, hogy a smink hogyan fog kinézni a nappali fényben.

Kontúrozz alapozóval

A kontúrpaletta helyett használjunk alapozót úgy, hogy az egy teljes árnyalattal sötétebb, mint amilyen a természetes bőrszínünk – és mint egy kontúrnál, ecsettel vigyük fel a helyes részekre. A sötétebb alapozó szín használata utánozza a valódi bőrt és természetesebbnek tűnik.

Használj pirosítót

Az arcpirosító segít abban, hogy a bőr egészségesebben és természetesebben jelenjen meg. Az arcpirosító alkalmazáshoz azt javasoljuk, hogy a felvitele közben mosolyogj, és a kiemelkedő részekre kend a terméket. A modernebb hatás érdekében vigyél fel belőle az orrodra, a homlokodra, és az álladra is. Színét és textúráját tekintve a „frissen izzó arc” folyékony vagy krémalapú formulákkal elérhető. Ez utánozza a természetes megjelenésű bőrt, és az harmatos maradj.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük