Magassarkú, balerina vagy sportcipő? Az asztrológusokkal együtt kitaláljuk, melyik cipőtrend passzol a legjobban a szekrényedbe!

Cipőhoroszkóp

Az, hogy milyen csillagjegyben születtünk, számos dolgot meghatároz. Erősen befolyásolja a jellemvonásainkat, de még a stílusunkat, öltözködésünket is. Cikkünkben most azt mutatjuk meg nektek, hogy a számtalan cipőtrend közül melyik illik hozzátok a leginkább, a horoszkópotok alapján.

Kos

A Kos csupa energia és vidámság, ezért ennek a jegynek, aki az aktivitás és pozitivitás képviselője, egy tökéletes cipő kényelmes, stílusos és szokatlan. Sőt, lehetőleg legyen színes is, illetve sportos-elegáns, ami kiválóan passzol az általa előnyben részesített nőies ruhákhoz. A Kos feltétel nélküli vezető, akik bizalmat áraszt, ezért egy magassarkú vagy egy klasszikus cipő alkalmas a számára.

Bika

A Bika szereti a praktikusságot, de értékeli az esztétikát is. Lehet, hogy valaki túl makacsnak tartja ezt a csillagjegyet, de valójában szorgalmas, gyakorlatias, megbízható, és nem fél a kockázatoktól. Ez azt jelenti, hogy az összes ütőkártya a kezében van ahhoz, hogy sikert arasson. A Bika realista, imádja a trendeket, de nem engedi, hogy ez befolyásolja a személyes stílusát. Ezért a Bika ideális cipője kényelmes, ugyanakkor releváns és szokatlan. A Bika nőies cipők felé vonzódik – például vékony híddal rendelkező trendi szandálok vagy egyedi, nőies sportcipők.

Ikrek

Az Ikrek egy merész kísérletező, aki szívesen hallgat másokra, ugyanakkor független, és nem szereti, ha valamilyen módon korlátozzák. Számára sem a színpalettán, sem a formában nincsenek szabályok, ezért ennek a jegynek a kreatív képviselője mindenképpen kedvelni fogja a furcsa bokacsizmákat, vagy a színes neon árnyalatú divatos sportcipőket. Az Ikrek gyakran a kényelmet és a funkcionalitást részesíti előnyben, ugyanakkor mindig trendi, és pompás stílusa messziről kitűnik. 

Rák

A Rák a kényelem megtestesítője. Ez a csillagjegy mindig mozgásban van, ezért egyszerűen praktikus és kényelmes cipőkre van szüksége, nem nélkülözve a divatos részleteket sem. Divatos sportcipők vagy kényelmes csizmák lehetnek, azok, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozzák a mindennapos megjelenését, és megfelelnek az alapkapszula bármelyik ruhájának.

Oroszlán

A melegszívű, barátságos és energiával teli Oroszlán szeret a figyelem középpontjába kerülni, ezért számára a tökéletes cipő mindenképpen fényes, és különc lesz. Dramatizmus, kísérletezés és szokatlan divatmegoldások – mindez megtalálható az Oroszlán szekrényben. Ha nyári cipőt választ, keressen színes cipőket feltűnő dekorációval, h a hideg évszakra keres választási lehetőséget, akkor pedig valamilyen extrém bakancs illik hozzá.. 

Szűz

A Szűz az esztétikáról és a funkcionalitásról híres. Logikus gondolkodó, aki általában óvatos, kissé konzervatív és aprólékos. A Szűz nő mindenben a kiválóságra törekszik, ezért jól kell éreznie magát és remekül kell kinéznie, mindig. A cipők megválasztásában válogatós, ezért az alap kapszula kifogástalan választás lesz számára: semleges cipők, egyszerű bakancsok, minimalista szandálok az ő stílusa. 

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?