Egy kutatás során a férfiak elmondták, mi fontos számukra az együttlét során. Ki gondolta volna, hogy ezek a dolgok fontosabbak számukra, mint egy jobb póz?

Mit szeretnek a férfiak az ágyban?

Természetesen nem a szex a legfontosabb, amire gondolni kell, ha a pasikról van szó, de nem titok, hogy ez is szerves része egy jó kapcsolatnak. A jó szexhez ismernünk kell a saját preferenciáinkat, ám azzal ha ismerjük a partnerünk vágyait, még jobbá tehetjük az aktust. De mit akarnak a férfiak az ágyban, mi indítja be őket igazán? Ezt most ők maguk válaszolták meg. Meglepő, hogy a legfontosabb a férfi nemi preferenciáit illetően sokkal inkább a nő vágyáról szól, mint azt gondolnánk. Természetesen a férfiak mindenféle helyzetben, variációban szeretik a vad szexet – elméletileg és amikor pornót néznek. De inkább a kíváncsiságról és – a legigazabb értelemben – a szenzációhajhászatról van szó. A gyakorlatban a legtöbb férfit az indítja be, amikor a nő, akivel szexelnek, teljesen el van lazulva és élvezi amit csinálnak- a többségnek nagy gyengéje, ha a nő még hangokkal is kifejezi az élvezetét. A férfiaknak az is tetszik, ha egy nő elmondja, mi az amit szeret. Tehát: mondd meg neki, legyél nyílt és közvetlen. Szereti. És mit akarnak hallani a férfiak az ágyban? Hát… Ne higgy el mindent, amit az olcsó szexfilmek mondanak. Sem a mocskos beszéd, sem a kamu hangok nem vonzzák a pasikat.

Fontos a visszajelzés

Természetesen a férfiak, akárcsak a nők, szeretnek dicséretet akarnak kapni azért, amit csinálnak. De ennek nem kell túl egyértelműnek lennie. Egy alkalmi “Ó, igen” vagy egy “Ez jó” elég. Ami fontos, hogy ennek őszintének, hitelesnek kell lennie. Jobb egy komoly mély sóhaj, mint fél óra “Mh-ah-oh-igen!”. Az egyik legfontosabb dolog, amit a férfiakról megtudunk, az, hogy a legtöbbjük számára nem olyan fontos szex közben az ölelkezés, max utána. De ez nem azt jelenti, hogy a férfiak nem szeretnek ölelkezni. Az alkalmankénti bújás és a gyengéd csókok náluk is remekül működnek, de jobban szeretik ezt a befejezést követően csinálni. Az is tévhit, hogy a férfiak unják a helyszínt, ha az mindig az ágy kell, hogy legyen. Ők is ugyanúgy értékelik a meghittséget és a szenvedélyt, mint mi nők – írja a WomensHealth.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük