Szerintetek valódi vagy hamisítvány?

Az igazi X-Akták

Egyre gyakrabban történnek a világon olyan események, amelyek földönkívüliek jelenlétére utalnak! Leggyakrabban talán az USÁ-ban fordulnak elő, de nemrég Indiában láttak az út közepén sétálni egy rejtélyes lényt…

A felvételen jól látszik, hogy a teremtmény magányosan az úttesten sétál éjszaka és az arra járó autósok rögzítették kamerára, hogy a külseje igencsak eltér az emberekétől… Hosszú ujjai, végtagjai vannak és egy fehér, vékony teste, de ugyanúgy 2 lába és 2 karja, mint az embereknek.

Sokan nem hiszik el

Az azóta You Tubera is felkerült videót már elég sokan megnézték, és rögtön be is indultak a találgatások, hogy a lény csak egy ügyes hamisítvány és csak oda van montázsolva a videóra. Tény, hogy igazán közeli felvétel nincs róla, szóval lehetséges, hogy tényleg csak átverés.

A videót hitelesnek tartók és a hamisítvány pártiak, nagyjából egyenlő arányban oszlanak meg. Mindenesetre, első ránézésre elég hihető a videón szereplő lény, és a borzongás garantált, ha egy ilyen lénnyel találkoznánk mi is szembe az éjszaka közepén.



Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük