Mostantól menő, ha direkt rosszul kötöd magadra – azt is elmondjuk, miért.

Bikini trendek

Nos, a fürdőruha felvétele igazán nem bonyolult. A bugyi esetében – egyik láb jobbra, egyik láb balra – és elfeded a csupasz területet. A felsőrésznél is hasonló odaadással vigyázunk arra, hogy elkerüljük a villantást, és igyekszünk valami gyorsan száradó anyag mellett dönteni. A fazon és a dekoráció már változó, lehet csipkés, fodros, mintás, monokróm, háromszög alakú és még sorolhatnánk a végtelenségig. De a legjobb, ha a fürdőruha bombabiztos, így a vízbe ugráskor semmi sem csúszik el. Ennek ellenére most kissé veszélyes, villantásgyanús bikini lett a divat, méghozzá úgy, hogy fordítva veszed fel a felsőrészt.

Fordítsd meg

Az úgynevezett “fejjel lefelé bikini” valószínűleg már veled is gyakran előfordult, amikor próbáltad felvenni a háromszög alakú fürdőruhát. Sőt az is 100%, hogy időnként te is rosszul csomóztad össze, ha nem figyeltél oda eléggé. Na, az eddigi bakikat a sztárok és a divatdiktátorok most szándékosan csinálják, amelynek köszönhetően a bikini felső felső része át van fűzve, és már nem a hátunkon, hanem a nyakunkba van kötve a zsinór. A hurok most csak a gerincen fut végig. Jó, ez így leírva kicsit bonyolult, de mindjárt mutatjuk a képeket. A fürdőruha új viseletének a lényege egyébként az, hogy míg a háromszög forma korábban lenyomta a cickókat, ebben az opcióban inkább dús kebleket varázsol. Jól hangzik, nem?!

A Bikinifelső másképp: Vedd fel fordítva, és te leszel a legszexibb bejegyzés először Csajos.hu-én jelent meg.Source link

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük