Leadszöveg

Elgondolkodtató helyzetek

A héten gondolataink befelé figyelőek lehetnek, visszatérhetnek gyermekkori helyzeteink, hajlamosak lehetünk szétszórtabbak, figyelmetlenebbek lenni embertársainkkal. A kommunikáció és a közlekedés akadozhat, elektromos tárgyaink meghibásodhatnak, elveszhetnek. Érdemes figyelni szerződéskötésre, illetve autóvásárlásra. Befelé fordulóbb, önvizsgálóbb három hét elé nézhetünk, visszatérhetnek olyan témák és gondolatok, melyek átértékelésére most jött el az idő. A józan ész, és a gondolatiság továbbra is az előtérben marad, még mindig nem az érzékiség és az érzelmek kerülnek előtérbe. A felelősségvállalás a tetteinkért és kimondott szavainkért hangsúlyos lesz, valamint baráti kapcsolataink is átalakulhatnak, netán végleg lezárulhatnak. Energikusabbak lelhetünk, de nem minden esetben látjuk át helyesen a döntéseink következményeit, megvezethetnek, félrevezethetnek minket, vagy becsaphatjuk saját magunkat. A bizonytalan helyzetek továbbra is előtérbe kerülhetnek.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Munkahelyén érhetik váratlan helyzetek, melyben külső kapcsolatai vagy üzletfelei olyan helyzetet teremthetnek, amiben feszültebbnek érezheti magát.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Párkapcsolata a lelke árnyékosabb oldalát hozhatja az előtérbe, egy hirtelen szakítás, vagy átalakulás következhet be.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Befeléfordulóbb lehet, a gondolatai is önvizsgálattal függhetnek össze, mely egy gyermekkori családi helyzet átértékeléséhez vezethetnek.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Lelki események lehetnek a héten a középpontban, a tudatalattija hozhatja elő, illetve egy helyzetben túlgondoskodóvá válhat, mely terhelő is lehet a partnernek.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Nehezebb időszak, sorsfeladatok sorozata kerülhet az előtérbe, melyben mind-mind egy tartósabb változás kerülhet majd az előtérbe.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Érzelmesebben kezdődhet a hete, mely összefügghet a vágyaival, és egy bensőségesebb, otthonosabb helyzettel is.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük