Sorsunkról köztudott, hogy a csillagokban íródott. Tehát állítólag azt is előre megtudhatjuk, hogy várhatunk-e boldog időszakokat. Mely csillagjegyek azok, akik gyakorlatilag mindig boldogok? Egy tanulmány tisztázta a kérdést, melynek során több, mint 400 horoszkópot elemeztek. Vajon a te csillagjegyed is köztük van?

Boldogság a csillagoknak köszönhetően

Az onlinecasinodeutschland.com webhely szakemberei vállalták a feladatot, miszerint kiderítik kik azok a szerencsés csillagjegyek, akiknek szinte az egész életük boldogságban úszik, különösebb mélypontok nélkül. A portál 432 horoszkópot elemzett ki, és annak is utánajártak, melyik csillagjegyek várhatnak fixen boldog évekre a jövőben.  Ehhez megvizsgálták a pozitív vagy negatív konnotációjú kulcsszavak jóslatait is, részletesen figyelembe véve a 270 kifejezést és alkategóriát, például egyrészt a „gazdagság” vagy a „ szeretet ”, másrészt a „ stressz ” és a „boldogtalanság”, szavakat is hozzárendelték. Például a „vagyon” kategóriába olyan kifejezések tartoztak, mint a „pénz” vagy a „nyereség”. 

A Szüzek a boldogság kategória nyertesei

A szerencsés győzelem Szüzek kategóriájába került, a Bak a második, a Kos a harmadik helyet zsebeltek be. Ám a boldogságuknak ára is van, pénzügyek terén kevésbé lesznek sikeresek. A mázlisták közé sorolhatóak a Rákok és az Oroszlánok is, akiknek a jövőre nézve többnyire derűt jósoltak. A többiek azonban lehet, hogy érzelmileg kevésbé lesznek kiegyensúlyozottak, ők viszont inkább anyagi javak terén fognak profitálni.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük