Egy teljes nap, de mindent kideríthetsz magadról, és arról, kivel és mikor alakul ki valami. Vagy épp ér véget…

Fejleszd a szerelmi életed

Párkapcsolatunk vagy annak hiánya meghatározó az életünkben, hiszen kapcsolatainkban találkozunk a legszorosabb érzelmi helyzetekkel, és párunk az aki „visszatükröz” minket. De lehet, hogy ez a tükör nem minden esetben a valóságot mutatja, hiszen mind a ketten hoztuk magunkkal a kapcsolatba a családi mintázatunkat, és „örökölt Sorsunkat”….mégis ez az a terület, ahol a legnagyobb lehetőségek nyílhatnak előttünk érzelmi életünk és egyensúlyunk megtalálásával kapcsolatosan. A Csajos.hu asztrológusa, Szalay Mónika ezúttal párkapcsolati workshop-ot indít, ahol az asztrológia segítségével mindent megtudhatsz magadról, a párodról, vagy a leendő párodról. Ezt tényleg nem érdemes kihagynod, ha egy kis fejlődésre vágysz. A kurzus helyszíne Budapesten, a Fehérvári úton lesz, a pontos címet jelentkezés után e-mailben kapod majd meg. A workshop időpontja 2021. június 26. (szombat) 11.00-16.00, az ára pedig 8.000 forint. A létszám miatt sem kell aggódnod, maximum 10 fő vehet részt az eseményen.

Forrás:Pinterest

Kiknek ajánljuk?

  • ha elakadtál egy nehezebb párkapcsolati helyzetben, és nem tudsz dönteni, és nem találod a kiutat
  • ha partnerkapcsolatodban újra ismétlődik egy szituáció, mely által Te sérülsz, vagy újrajátszod a helyzeteket és szeretnéd megtudni az okát
  • ha szeretnéd megérteni a saját működésed a kapcsolatodban
  • ha szeretnéd megismerni párkapcsolati mintázatodat, helyzetedet
  • ha szeretnél tenni magadért

Hogyan működik?

A workshop ideje alatt a SAJÁT képleted alapján nyílik megismerési/felismerési lehetőség a szerelmi kapcsolatodban/párkapcsolatodban vállalt szerepedre, hozott mintáidra, elakadást okozó helyzeteidre.
Anmennyiben férjed/párkapcsolatod van, akkor a partnered képletét összevetitek (szinasztria) a Te születési képleteddel, és megtudhatod, hogy milyen energiák vannak jelen a kapcsolatotokban, mely életterületeken erősítitek egymást, és mely területeken érdemes még dolgozni.
Amennyiben nincs kapcsolatod, az sem baj, mert itt információt szerezhetsz a saját működésedről, és hogy milyen partner lenne számodra ideális, milyen lehetőségek rejlenek a képletedben. 

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük