A sárgáktól kezdve a rózsaszínen át a mennyei kékig, a pasztell tónusok teljesen átvették az uralmat a nyári sminktrendek felett. Ne aggódj, most a mindennapi sminkelésben is megengedettek, mutatjuk hogyan.

Nyári pasztell őrület

Az már biztosan neked is feltűnt, hogy a nyári ruhatár színei terén teljes mértékben a pasztell árnyalatok dominálnak. Persze mi nők ezt egy cseppet sem bánjuk, hiszen a pasztellek nagy fényerejűek és alacsony telítettségűek, így lágyabb és kevésbé agresszív szépségű megjelenést eredményeznek. Sminkek terén egyszer már népszerűvé váltak a 17. században, majd az 1950-es és a 80-as években is visszatértek. Ezek után nem meglepő, hogy az édes sárgáktól és a rózsaszíntől az égi kékekig ezek a pasztell tónusok mind újra felbukkantak, ezúttal már nem csak a különleges alkalmakkor, de a mindennapi sminktrendek részeként is. Ezzel a csodás hírrel együtt elhoztunk nektek pár ötletet is, amelyeket könnyen leutánozhattok.

Krémes és színes

Ha nehéz számodra púderekkel dolgozni és össze-vissza árnyékolni, akkor van egy jó hírünk: már vannak krém alapú szemhéjsminkek is, amelyeket csupán fel kell kenni. A barack árnyalat például telitalálat, és az összképet megvadíthatjuk egy pasztell rózsaszín tusvonallal is.

Rózsaszín, árnyékolás nélkül

A nyári sminktrendek a kevésbé gyakorlott nőknek kedveznek, hiszen elég egy egyszerű rózsaszín vagy sárga púdert a szem alá kenni szolidan, és máris varázslatos lesz a megjelenés.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük