Kutatást végeztek a témában.

Ezek a megcsalás okai

Egy online társkereső, az Ashley Madison, nemrég több mint 2800 tagot kérdezett meg, férfiakat és nőket egyaránt, akik őszintén elmondták, miért csalták meg a párjukat.

Az eredmények szerint nem meglepő módon az elsődleges mozgatórugó az volt, hogy nem volt szex otthon. 55% azt mondja, hogy a házastársuk vonakodik új dolgokat kipróbálni az ágyban, 52% szerint nincs szenvedély közöttük, 50% szerint nincs változatosság, és szintén 50%-nál pedig hiányzik a gyakoriság. 

Bizonyos esetekben nem csak csökken az intim együttlét, hanem teljesen eltűnik. 34% 1-5 éve nem feküdt le a házastársával, 30% 5-10 éve, 19% még régebben nélkülözi a szexet.

Mivel lehet próbálkozni

A szexterapeuta, Dr. Tammy Nelson szerint fontos lehet kipróbálni a szexuális játékokat az örömszerzésre, valamint azoknak a pároknak, akik keveset tudnak együtt lenni a technológiát is érdemes használni. “A szexuális játékok nem egy partner helyettesítésére, hanem az öröm fokozására szolgálnak, akár egyedül, akár mással” – mondja.

Az új pozíciók (56%), a szexting (40%) és a szexuális játékok használata (36%) csak néhány példa arra, amit a tagok hűtlenségüknek köszönhetően be tudtak csempészni a nemi életükbe.

Érdekes, de az Ashley Madison tagjai a kapcsolatuk kezdetén a házastársukkal való szexuális életüket a legjobb szexnek minősítik.

Forrás: Yahoo!

A Itt az ok, ezért hűtlenek egyesek a párkapcsolatban bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük