Ámokfutás Floridában.

Elképesztő eset történt

Floridában a rendőrök olyan hihetetlen sztorikba keverednek, mintha csak egy filmben lennének. Itthon is egyre extrémebbek a rendőrségi esetek, de Amerikában mindig történik valami amin mi csak tátogunk a döbbenettől. :S

Nemrég egy férfival esett meg az az eset, hogy egy autós üldözés közben amikor is a rendőrök elől menekült, hogy amellett, hogy nem engedelmeskedett a hatóságoknak, még a 2 hónapos csecsemőjét is hozzávágta a rendőrökhöz.

John Henry James III ámokfutása közben több másik autót is letaszított az autópályáról, és több dolgot is megrongált egy benzinkúton, végül a rendőröknek helikopterrel sikerült célba venniük. Az őrült férfi végül egy panelház tömbjéhez hajtott ahol már a rendőrök várták. De James ekkor sem adta még fel, így futni kezdett. Ekkor történt, hogy hirtelen fogta a 2 hónapos csecsemőjét és teljes erőből a rendőrökhöz vágta.

Nincs pardon

Ekkor már elkapták a rendőrök és ő harapta, rúgta, ütötte őket, de végül sikerült a földre szorítani. Ekkor kezdett a férfi az életéért könyörögni és, hogy engedjék el. A rendőrök azonban mondták neki, hogy ezt az esélyt akkor játszotta el végleg, amikor a babát veszélyeztette a dobással és egyáltalán ilyen autós ámokfutásba kezdett egy gyerekkel az autóban.

Forrás: Sky NewsForrás

Vélemény, hozzászólás?