Ezeken a helyeken már bulizhatsz.

Sorra oldódnak fel itthon a korlátozások, egyre nagyobb szabadságunk van. Szerencsére a koncerthelyszínek is újra megnyitnak. Bár nehezítés, hogy csak védettségi igazolvánnyal engedhetik be a vendégeket a különböző helyszínek. Akadnak néhányan, akik nem tudtak elég gyorsan reagálni és csak júliustól lesznek újra látogathatóak, de a legnagyobb helyek már üzemelnek is.

Budapest Park

A Park Budapest egyik legnagyobb koncerthelyszíne. Magyar és külföldi előadók is gyakran látogatják a színpadjukat. Idén nyáron valószínűleg inkább az előbbiekkel találkozhatunk majd a kínálatukban. Júniusra van Punnany Massif, Halott Pénz, Irie Maffia és még hosszan sorolhatnánk. Az oldalukon minden infót megtaláltok.

Barba Negra

Ugyanazokkal a feltételekkel, de megnyitott a Barba Negra is. Itt is beindult a buli a korlátozások enyhítésével. Elképesztő nyári koncertsorozattal készülnek, lesz Fish, Hooligans, Republic, és még sok minden más is.

A38 Hajó

Az A38 is kitárta a kapuit, színes kínálattal várnak a nyáron. Bármit is kedvelsz, meg fogod találni a neked valót, lesz rock, elektronikus, pop, hiphop, de jazz és soul koncert a kínálatukban. Jegyek még kaphatóak, érdemes lecsapni rájuk.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?