Nem éppen ilyen visszatérésben reménykedtünk a részéről.

Súlyos vádak

A kétezres évek elején futott ez a sorozat, Miranda Cosgrove innen szerezte az ismertségét még az iCarly előtt. Most a Drake-et alakító Drake Bell miatt került újra elő a téma.

Drake Bell-t gyermekveszélyeztetéssel vádolták meg. Bell több mint három évig Josh Peck mellett szerepelt a Nickelodeon sorozatában, gyakran az egyik legjobb Nickelodeon show-nak tartják az iCarly és a Victorious mellett.

Jó ideje nem volt róla hír

A Drake és Josh sorozat vége óta nem nagyon hallhattunk róla. A hangját adta az Ultimate Spider-Man című filmben, és számos vendégszerepelésen van túl különböző televíziós műsorokban, beleértve az iCarly-t is.

Összesen öt stúdióalbumot adott ki, majd a zenei karrierjét egy csuklósérülés akadályozta. Bár aktív maradt a televízióban, a film- és a zeneiparban, soha nem tudta megismételni a Drake és Josh sikerét.

Jó ideje nem hallottunk már róla, de a reflektorfénybe való visszakerülésének oka nem túl jó. Bellt a clevelandi rendőrség őrizetbe vette május 21-én gyermekveszélyeztetési kísérlet és fiatalkorúakra káros anyag terjesztése miatt. Az eset részleteit nem hozták nyilvánosságra, de a vádak vélhetően egy 2017-es szexuális jellegű internetes csevegésből fakadtak, amit Drake folytatott egy kiskorúval.

Bell nem vallotta magát bűnösnek, és 2500 dollárért szabadon engedték. Letartóztatásakor Clevelandben volt, hogy fellépjen az The Odeon Concert Clubban. Sajnos, nem ő az egyetlen híresség, akit kiskorúak zaklatásával vádoltak meg, korábban James Francot, majd a YouTuber James Charles-t is hasonló vádak érték.

Forrás: ScreenRant

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük