Ezeket érdemes kipróbálnod.

Jelenleg öt hajtrend hódít a legnépszerűbb közösségi oldalon, melyeket már a legsikkesebb hírességek, divatbloggerek és szerkesztők is elsajátítottak. A szóban forgó frizurák elegánsak, nem igényelnek sok törődést, és nem meglepő módon a 90-es évek ihlették őket.

Kifordult hajvégek

Ha létezik olyan frizura, amivel a hírességek nem tudnak betelni, akkor az ez. Jennifer Lopeztől kezdve Kim Kardashianon át Ariana Grandeig gyakorlatilag mindenki kipróbálta már, és szerencsére mi is elsajátíthatjuk. Csak pár hajformázó eszköz és termék kell hozzá, még a minimális kézügyesség sem szükséges.

Fonott elülső tincsek

Jelenleg valószínűleg ez a legnépszerűbb frizura az Instagramon, mivel ezt lehet a legkönnyebben megvalósítani. Csak annyi kell hozzá, hogy befonjuk magunknak az elülső tincseinket, és rögzítjük egy átlátszó vékony hajgumival.

Laza konty

Piros rúzs, tusvonal és konty- ez a három dolog soha nem megy ki a divatból – nem csoda, hogy a konty most is a legtrendibb hajviseletek között van. Ezúttal a szigorú összefogás helyett inkább kócosabb, kuszább verzióban készítsük el, hogy megadjuk magunknak a kellő lazaságot.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?