Robbanásszerű változásokra számíthatunk.

Veszélyes vizeken

A hetünkre jellemző lesz a Plútó és a Mars szembenállása, mely energetikai szempontból egy nagyon erős, lehengerlő, szenvedélyes, lobbanékony és szélsőséges kapcsolódás. Szélsőségeket adhat ez az állás, vagy túl eufórikus hangulatban lehetünk, vagy túl mélyen, de mind a két állapot a skála két oldalán mozog, nem kiegyenlített. Kapcsolataink és párkapcsolataink kerülhetnek előtérbe, a tudattalanból feltörő események ha fájdalmasabbak is, kilendíthetnek minket egy régóta változásra váró helyzetből/kapcsolatból, életünk “Sorsszerű” változásait idézhetik elő. A “sorsszerűség” kényszerítő jellegű, eddigi halogatás, langyos vízben ücsörgés és a hamis de ismert biztonságban tartózkodás végeredménye. Ha nem teszed időben, hát a Sors “rákényszerít”. Szenvedélyes kapcsolatokat robbanthat be ez a helyzet, melyben hajlamosak lehetünk elveszíteni a fejünket, de később túl nagy árat fizethetünk érte, ami meg is pecsételhet, véglegesíthet is egy-egy kapcsolatot. Balesetveszélyes állás, nagyobb odafigyelést igényel, hogy a  sérüléseket  elkerüljük, szúró-vágó eszközökkel óvatosan bánjunk. Nagy lehetőség van ebben a kapcsolódásban, mert áttranszformálhatjuk belső energiánkat, egy új életszakaszt kezdhetünk, és átdolgozhatjuk félelmeinket. A Bak-Rák, és Mérleg- Kos érintettségűek (Nap, Hold, Aszcendens) érezhetik meg erőteljesebben ezt az időszakot.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Munkája kerülhet a héten az előtérbe, és az ezzel kapcsolatos külső hatások és események okozhatnak hirtelen és váratlan helyzeteket.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

A párkapcsolat, vagy a külső üzleti kapcsolatok azok, melyek a héten a középpontban lehetnek, és világíthatnak rá olyan helyzetekre, melyek változást igényelnek.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Érzelmesen indulhat a hete, a hangulatingadozások erősebben jelen lehetnek, de a hét második felétől otthonával, családjával kapcsolatos események kerülhetnek előtérbe.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Múltból előkerült kapcsolatok, vagy lezáratlan helyzetek lehetnek a hét előterében, melyek érzelmileg és lelkileg érinthetik.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Munkája és karrierje kerül szemben az otthon és a család helyzetével, utóbbinál egy felelősségteljesebb, komorabb helyzet kerülhet az előtérbe.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Otthonával kapcsolatos vágyai vagy céljai lebeghetnek a szeme előtt, szeretne családot alapítani, vagy családjában egy hangsúlyos eseményt kivitelezni.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük