Ezúttal nem Pinokkiót találták meg a bálna belsejében.

Mind a 35 halásznak megváltozott az élete

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy halásztársaság. Hahaha, nem, nem mese jön most, de ez a sztori tényleg kb mesébe illő, mégis valós. Figyeljetek.

Ennek a bizonyos halászcsapatnak(35 fő) aznap nagyon szerencsés napja volt az Aden-i öbölnél, mert bár nem az aranyhalat fogták ki vagy a beszélő csodatévő békát, de majdnem. Kevésbé idealisztikus módon egy halott bálnatetem akadt a horgukra aznap, amit ki is vonszoltak a partra. A bálnából egy jellegzetes szag áradt, ami nem hagyta a halászokat nyugodni, ezért felvágták az állatot. (Itt egy kicsit gyomorforgató rész jön) ,és hogy mit találtak a belsejében? Egy másik nagyhalat, éppenséggel egy másik ámbráscetet. Aminek a belsejéből áradt a bűz, mégpedig a szájából. Bálnahányás volt a felelős érte. Ez egy nagyon értékes anyag, amit a parfümkészítésnél is előszeretettel használnak és milliós ára van a piacon.

Arab sejk csapott le az anyagra

A halászok nem hitték el a szerencséjüket, és nagyon örültek az értékes anyagnak. A bálnahányást más néven folyékony aranynak is nevezik, és valószínűleg azért keletkezett az állatban, mert bizonyos halakat nem tudott megemészteni. Egy arab sejk lett végül a vevője a különleges anyagnak, amiért olyan busás összeget fizetett(1,5 millió Dollár) , hogy a halászok mindannyian meggazdagodtak, több házat vettek, autót, és még új hajókat is-írja az Insider.

A Hihetetlen történet egy hihetetlen véletlenről bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük