Mit nem szeretnek a férfiak egy randi során, és mit várnak el a nőktől? Egy új tanulmány ad választ ezekre a kérdésekre.

Pasik és a randizás

Ami a randizást illeti, mindenki máshogyan gondolkodik. A legnagyobb különbségek ezzel kapcsolatban azonban a férfiak és a nők között vannak. Egy friss tanulmányban az „Elite Partner” segítségével 809 heteroszexuális férfi kérte ki 776 heteroszexuális egyedülálló nő véleményét, és fordítva. Ebből a célból a résztvevőktől különféle állításokat gyűjtöttek be, amelyeket személyesen kértek tőlük. A vizsgálat során arra is fény derült, mi idegesíti a legjobban a pasikat a randi során. Milyen eredmények születtek? Itt megtudhatod.

Ez a viselkedés idegesíti a férfiakat randevúzáskor

Míg a nők 56 százaléka azt mondta, számukra nagyon sokat számít, hogy a férfiak merjenek kezdeményezni, amikor már megismerik egymást. A férfiak 58 százalékát viszont kifejezetten bosszantotta, hogy a nők ilyen elvárásokat támasztanak feléjük, és nem értenek egyet azzal, hogy csak és kizárólag ők tehetik meg az első lépést. A megkérdezett férfiak 60 százaléka azt is kijelentette, hogy szeretni az agresszívan kacérkodó nőket, 54 százaléka pedig azt mondta, hogy már nem tartja megfelelőnek, hogy a nőket csak ők hívják el randizni. A felmérés ismét világosan megmutatja, hogy egyes randevúklisék mennyire elavultak, és hogy sürgősen el kell határolódnunk tőlük.

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük