Mindig nagyon jó kipróbálni valami teljesen újat az ágyban. De amikor a világ egyik legfantasztikusabb dolga egészségügyi kockázattá válik, ennek véget kell vetni.

Peegasm

A legújabb szexuális trend a Peegasm. De mi is ez pontosan és mennyire veszélyes szex technika? Előszöris, a peegasm az orgazmus intenzívebbé tétele azzal, hogy sokáig visszatartjuk a viezeletet. A teljes hólyag biztosítja, hogy alul minden feszesebb és intenzívebb legyen. A medencefenék izmainak ebben az esetben nagyon jól kell működniük, és teljesen megfeszülnek a munkában. A gyakorlat célja, hogy az orgazmus különösen jó és intenzív, illetve igen hosszú legyen.

Miért a Peegasm?

Néhány nő arról is beszámolt, hogy a peegasm miatt sokszor még a szexuális csúcspontra sincs szükségük. Az orgazmus abban a pillanatban jelentkezik, amikor ellazítják a hasukat, és végre eljutnak a Wc-re, a hólyag annyira megfeszül és annyira tele van. A Peegasm azonban nagyon veszélyes, mert ha a vizeletet extra hosszú ideig visszatartják, veszélyes fertőzésforrás. Ha a Peegasmra törekszel, akkor súlyos hólyaghurut vagy akár vesekárosodás kialakulásának lehetősége is fennáll. Ehelyett inkább válasszunk valami biztonságos szexuális módszert, és a hagyományos módon, egészségesen jussunk el az orgazmusig – javasolják a szakemberek.

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük